De inrichting van een Woon-Zorg Combinatie (WoZoCo) welke we onlangs hebben afgerond, bestaat uit een aantal polyester meubelen zoals o.a. uit een centrale ontvangstbalie, een balie ten behoeve van de zusterpost en een uitgiftecounter. Deze meubelen zijn vervaardigd van polyester en afgelakt in Double Coat lak.

Door gebruik te maken van deze grondstoffen is de vormgeving en kleurstelling voor de polyester meubelen haast onbeperkt. Zo is de balie voor de zusterpost optisch door het raam geschoven.

Verder bestaat de inrichting uit een bar/winkel gedeelte. De buitenzijde van de winkel is afgewerkt met leer, voorzien van gebombeerde knopen, en de binnenzijde is afgewerkt met rolgordijnen met een rietafdruk.

Op de bovenverdieping zijn zogenaamde woonwinkelkasten geplaatst, hiermee kan een toekomstige bewoner/bewoonster de inrichting van het appartement bepalen.

De realisatie van de interieurbouw van deze Woon-Zorg Combinatie is slechts een voorbeeld uit de vele mogelijkheden die wij bij FIS interieurbouw bieden voor het inrichten van uw bedrijf.