Wij brengen uw interieur tot leven

Een woonkamer bestaat uit veel verschillende facetten, zo staat er vaak een eettafel, tv-meubel, dressoir of salontafel. Om er voor te zorgen dat deze verschillende meubelen goed op elkaar aansluiten is het belangrijk om hier goed over na te denken. De 3D-ontwerpen die door FIS gemaakt worden kunnen u hierbij helpen.

Tevens is kleur in een woonkamer zeer belangrijk. Om het niet de donker te laten worden, wordt er veel gebruik gemaakt van lichte kleuren. Daarnaast is kleur heel persoonlijk, een goed advies op het gebied van kleur kan u vaak goed op weg helpen om het interieur helemaal naar uw wens te realiseren.

Door een 3D-ontwerp van uw meubel te laten maken en dit te plaatsen in een plattegrond van uw woon- of eetkamer krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. De tekeningen brengen uw wens tot leven. Doordat u met een 3D-tekening meer inzicht krijg in het eindresultaat, kan altijd nog het een en ander aangepast worden voordat de meubels in productie gaan.

Door verschillende disciplines van het meubel maken te combineren ontstaan vaak hele eigentijdse ontwerpen. Naast het ontwerpen van meubelen hebben wij ook een breed scala “standaard” meubelen. Deze kunt u vinden in onze showroom in Hilvarenbeek. In deze showroom staan we u graag te woord en laten we u zien wat de mogelijkheden zijn.

Graag tot ziens in onze showroom, de koffie staat klaar!