Op de beurs heeft u maar één kans om de aandacht te trekken van uw klanten of prospects. Het is daarom van belang dat uw stand er super uitziet. Het is belangrijk dat uw stand de uitstraling heeft die bij de huisstijl van uw bedrijf past. Tevens is het belangrijk dat uw logo of product de aandacht trekt, het moet een echte eye-catcher worden, waar uw klanten en prospects niet om heen kunnen. FIS interieurbouw zal er voor zorgen dat uw logo of product opvallen tussen de rest van de stands op een beurs.

Of u nu een simpele stand van slechts enkele vierkantenmeters hebt, of een stand van 600 vierkante meters, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Samen met een van onze ontwerpers kunnen wij wat u in gedachte heeft verwerken in een 3D-tekening zodat u het juiste gevoel krijgt bij de stand die we samen met u ontwikkelen.

Tevens plaatsen wij de stand voor u op locatie en breken we hem weer af indien dat gewenst is. De zorgen over uw stand worden op deze manier uit handen genomen, waardoor u zich kunt focussen op de verkoop van uw product. Bij FIS interieurbouw zijn de mogelijkheden eindeloos.