Op het gebied van kunststof composiet is FIS Interieurbouw uw ideale partner. Wij zijn actief in diverse sectoren. Zo hebben we al verschillende projecten met succes begeleid. Door onze 3D-robot en CNC-machines zijn we in staat snel een mal te maken voor uw project waardoor we de gekste of juist simpelste vormen in polyester of kunststof voor u kunnen produceren.

Wat is Kunststof Composiet nu eigenlijk?
Kunststof Composiet (voor mensen bekend als glasvezel polyester) bestaat uit verschillende combinaties van harsen. Voorbeelden hiervan zijn polyester en epoxy. Om het hars te versterken en een sterk eindproduct te creëren, wordt kunststof Composiet vaak versterkt met Glasvezel, Kevlar of  Carbon.

Wat zijn de mogelijkheden van Kunststof Composiet (glasvezel polyester)?
De mogelijkheden van Kunststof Composiet zijn eindeloos. De mogelijkheden zijn zo veelzijdig, dat we elk ontwerp, hoe uniek dit ook is, kunnen realiseren. Van een kapje in een auto tot een volledige jacuzzi of een zelfdragend dak element. Met kunststof composiet, dat versterkt is met een vezel structuur, is het allemaal mogelijk.

Veel gehoorde stelling: Kunststof composiet (glasvezel polyester) Is duur!?!?
De uitspraak dat kunststof composiet duur is, wordt vaak gedaan. In de praktijk blijkt dit echter helemaal niet zo te zijn. Door de ontwikkelen op het gebied van 3D-techniek, is het steeds “makkelijker” om een mal te ontwikkelen. Wanneer deze mal eenmaal af is kunnen er zeer veel lossingen van het product gemaakt worden. Hierdoor is het product prijstechnisch en productietechnisch steeds interessanter om te maken of te verkopen.

 

Wij helpen u graag om de mogelijkheden die wij u als particulier, bedrijf, of start-up kunnen bieden op een rijtje te zetten. Wij zien u graag terug bij ons in de showroom of kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen bij ons de werkplaats.