Uw droomkeuken van A tot Z, bij ons in goede handen

FIS Meubel en interieurbouw kan een keuken(ontwerp) voor u maken die perfect aansluit op uw wensen en de stijl van uw huis. Wij kunnen keukens realiseren die een unieke, ambachtelijke of een zeer moderne strakke uitstraling hebben. Doordat we alles in eigen beheer kunnen doen, hebben we de mogelijkheid om uw eigen ontwerp of idee compleet te realiseren.

Doordat we de keuken volledig zelf produceren in een van onze vestigingen in Hilvarenbeek, Alphen of Oirschot hebt u de unieke mogelijkheid om tijdens het bouwproces langs te komen om te kijken naar de vorderingen. Hiermee heeft u de luxe mogelijkheid om nog kleine aanpassing of extra details toe te voegen aan uw keuken.

In onze professionele spuiterij kunnen wij uw keuken spuiten met de lak die u maar wilt: van matlak tot hoogglans, alles wordt door ons in een zeer goede kwaliteit geleverd.

Onze 3D ontwerper staat geheel vrijblijvend voor u klaar om een 3D-tekening te maken van uw keuken. Op deze manier kunt u zien of de keuken is zoals u hem in gedachten heeft of dat er nog kleine praktische of optische wijzigingen moeten worden gerealiseerd.