Bent u uitgekeken op uw keuken? Is de kleur niet meer van deze tijd of niet meer hip? Is de opstelling van de keuken nog wel goed waardoor u niet meteen de gehele keuken wilt vernieuwen maar slechts een optische verandering aan wilt brengen?

FIS Interieurbouw biedt de oplossing! Bij ons kunt u uw huidige keuken een gehele facelift geven door slechts de keuken deurtjes te laten spuiten in een andere kleur. Een belangrijk voordeel hiervan is dat u voor slechts een fractie van de prijs een “nieuwe” keuken heeft. En niet onbelangrijk: u hoeft géén ingrijpende verbouwing hoeft te doen.

Is het design van uw keuken deurtjes niet meer van deze tijd, dan kunnen wij uiteraard alléén de keuken deurtjes vervangen, helemaal naar uw wens. Om uw keuken weer helemaal van deze tijd te maken bieden wij u de mogelijkheid om ook het keukenblad mee te vervangen. Op deze manier heeft u een gehaal nieuwe keuken voor slechts een fractie van de prijs voor een nieuwe keuken.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk dat een van onze adviseurs bij u langskomt om u te adviseren in de oneindige mogelijkheden die we te bieden hebben.