Heeft u ook een lastige hoek of wand waar u graag opbergruimte in wilt?

Iedereen kent wel een lastige hoek, een wand die niet helemaal recht is, of u heeft gewoon te weinig opbergruimte? Wij hebben de oplossing. Bij ons kunt u een kast laten maken geheel naar uw wensen. Door dat wij de kast speciaal voor u op maat maken kunnen we optimaal gebruikmaken van de ruimte, waardoor u nog meer op kunt bergen.

Ook de wasmachine en de droger zijn vaak een doorn in het oog voor een opgeruimd huis. Door deze netjes en onzichtbaar op te bergen in bijvoorbeeld een wandkast, oogt uw interieur een stuk rustiger en opgeruimder. Wanneer u de deur van de droger of wasmachine dicht doet, geeft dit gelijk een opgeruimd gevoel. Op het gebied van opbergruimten voor wasmachine en droger hebben wij diverse mogelijkheden.

Of bent u opzoek naar een boekenkast maar is deze niet de juiste maat verkrijgbaar? Sluit een standaard boekenkast niet aan op de stijl van uw interieur? Dan kunnen wij deze geheel zoals u wenst voor u maken, in de stijl die bij uw interieur past.

Een van onze specialisten komt graag geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in de showroom in Hilvarenbeek, zodat u bij ons ideeën op kunt doen.